OM TRAINER ACADEMY

Instruktörsutveckling

Inom Svenska Fotbollsakademin är utvecklingen av våra medarbetare central. Som ett led i detta arbete är SvFA Trainer Academy ett verktyg för att kontinuerligt gå nya utbildningsmoduler, hämta träningsprogram eller inspiration för nästa träningsplanering. Detta är ett komplement till vårt omfattande program av fysiska utbildningstillfällen för våra instruktörer.

Koncept by SvFA

Du tar del av Svenska Fotbollsakademins koncept för individuell färdighetsutveckling, tränarskap och andra verktyg för att utvecklas i din roll som fotbollsinstruktör.

Var och när som helst

SvFA Trainer Academy är 100% mobilt och fungerar lika bra på din dator som på din surfplatta eller mobiltelefon. Varför inte gå en utbildning när du sitter på tunnelbanan eller bussen?

Unika utvecklingsmöjligheter

Vi tror på att kombinera teoretisk utbildning som du kan ta del av via SvFA Trainer Academy med praktiska utbildningstillfällen. Detta kombinerat med den erfarenhet du får genom att leda många träningstillfällen med olika grupper, på olika nivåer ger dig en unik möjlighet att snabbt utvecklas som instruktör. 

Vill du också ta del av Trainer Academy och starta din utvecklingsresa som instruktör hos oss?