JOBBA HOS OSS

Sök ditt drömjobb hos Svenska Fotbollsakademin!

Att arbeta som instruktör hos oss innebär ett roligt arbete där du möter barn och ungdomar på alla nivåer och får chansen att bidra med din kunskap, glädje och erfarenhet. Alla våra utbildningstillfällen har en planering med övningar och stöd i tränarskap och instruktioner för dig att utgå ifrån.

Ett roligt extrajobb på vardagkvällar och/eller skolornas lovdagar

Bra timlön och möjlighet till framtida anställning på hel-/deltid

Utbildning inom Svenska Fotbollsakademins koncept Skills & Play

Tillgång till de lösenordsskyddade delarna av traineracademy.se

Feedback och stöttning från Svenska Fotbollsakademins ledning

Erfarenhet att leda andra, följa instruktioner och ta stort ansvar.

  Sök lediga tjänster

  Inga jobb funna

  Vad vi söker hos dig:

  Att du har ett intresse för fotboll och barn är naturligtvis grunden. Du kommer från en bakgrund som fotbollsspelare och det är självklart en fördel om du har erfarenhet som tränare. Beroende på din erfarenhet och dina kvalifikationer kommer din väg till arbete att vara olika lång. Du är en i ansvarstagande, trygg och positiv person. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och att du visar prov på ledarskap och ett värdeskapande förhållningssätt. Jobbet är förlagt till vardagkvällar och dagtid på skolornas lov (jul- sport-, påsk- sommar- och höstlov). Du bör vara tillgänglig minst en kväll per vecka och/eller på skolornas lov.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryterings- och onboarding-ansvarige Daniel Carlsson på: daniel.carlsson@svfa.se eller per telefon på 072-253 07 47

  Vad som sker efter ansökan:

  Efter att du skickat in din ansökan via formuläret nedan behandlas den av vår rekryteringsansvarige. Om din profil stämmer överens med vad vi söker hos nya instruktörer kommer du att bjudas in till antingen en rekryteringsträff eller en intervju där vi kommer vilja lära känna dig närmre och se hur just du skulle passa som instruktör hos oss. Du kommer bli informerad om Svenska Fotbollsakademin, vårat tjänsteutbud och grundstenarna i vårt koncept. Du kan även komma att få genomföra en förutbestämd typövning från ett campprogram med andra sökande som övningsgrupp.

  Om du efter detta antas att arbeta kommer du att få tillgång till vår interna plattform samt en individuellt utformad plan för din väg i arbete. Det kan utöver internutbildning röra sig om att gå bredvid en etablerad SvFA-instruktör vid något eller några av våra spelarutbildningstillfällen.